English

Parkeren bij Business Centre Overstad

Business Centre Overstad beschikt over een eigen parkeergarage met 100 plaatsen. Parkeren is voor het personeel, klanten en overige bezoekers van de gevestigde bedrijven dus geen probleem. Verder is de parkeergarage beschikbaar voor winkelend publiek en toeristen. De ingang van de parkeergarage is gelegen aan De Simsonstraat (zie Contact & Route). Als u in de garage parkeert dan bent u direct in het centrum van het winkel-, werk- en woongebied Overstad en op slechts 5 minuten loopafstand van de historische binnenstad van Alkmaar.

Parkeertarief

Parkeren in Business Centre Overstad is zeer voordelig, u betaald slechts € 3,- vooraf voor een hele werkdag (parkeren vanaf het tijdstip van aankomst tot sluitingstijd).

Betaling

U kunt betalen met: uw bankpas via "Dip & Go". Dit betekent dat u vanwege het geringe bedrag geen PIN code hoeft in te geven, of met muntgeld, met munten van 50 Eurocent, 1 en 2 Euro.

Belangrijk: omdat u betaalt bij binnenkomst, kunt u dus tijdens openingstijden van de parkeergarage altijd uitrijden zonder dat u een bonnetje of pasje nodig hebt.

Openingstijden

Op maandag t/m zaterdag van: 5.30 - 19.00 uur en op donderdag(koop)avond van: 19.00 - 23.30 uur en op koopzondag van: 8.00 - 19.00 uur.

Maximale doorrijhoogte & Parkeerreglement

De maximale doorrijhoogte is 2,10m en in de parkeergarage geldt een parkeerreglement (zie parkeerreglement bij de ingang van de garage).

slideshow

Parkeren bij Business Centre Overstad in Beeld

Hieronder een foto impressie van de omgeving en de parkeergarage van Business Centre Overstad.