English

Parkeren bij Business Centre Overstad

Business Centre Overstad beschikt over een eigen parkeergarage met 125 plaatsen. Parkeren is voor het personeel, klanten en overige bezoekers van de gevestigde bedrijven dus geen probleem. Verder is de parkeergarage beschikbaar voor winkelend publiek en toeristen. De ingang van de parkeergarage is gelegen aan De Simsonstraat 1 (zie Contact & Route). Als u in de garage parkeert dan bent u direct in het centrum van het winkel-, werk- en woongebied Overstad en op slechts 5 minuten loopafstand van de historische binnenstad van Alkmaar. Mocht u geen parkeerplaats vinden in onze parkeergarage, dan is er ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid van Business Centre Overstad beschikbaar.

Openingstijden

Op maandag t/m zondag van: 5:30 - 19:00 uur en op donderdag(koop)avond van: 19:00 - 22:00 uur.

Parkeertarief

Parkeren in Business Centre Overstad is zeer voordelig, u betaalt slechts € 1,- per uur met een maximum van € 5,- per dag vooraf (parkeren vanaf het tijdstip van aankomst tot sluitingstijd). Indien u in de parkeergarage blijft staan na sluitingstijd, dan betaalt u het nachttarief met een maximum van € 5,-. U kunt maximaal 10 dagen aaneengesloten parkeren. Indien u langer wilt parkeren, neem dan contact met ons op.

Betaling

U kunt betalen met debit- (Maestro & V-Pay) en creditkaart (Master & Visa). Wij accepteren geen contant geld. De betaalinstructies zijn te vinden op de betaalautomaat.

Betaald Parkeren met Xpark

Als bezoeker van onze parkeergarage moet u bij binnenrijden van de parkeergarage bevestigen op de aanmeldzuil dat u akkoord bent met het parkeren onder de voorwaarden die door ons worden gesteld en dat uw kenteken juist is. Uw kenteken is belangrijk omdat u voor vertrek op basis van uw kenteken moet betalen bij de betaalautomaat voor het aantal uren dat u heeft geparkeerd. Hierbij gelden de aangegeven tarieven. Na betaling bij de parkeerautomaat, heeft u 15 min om uit te rijden.

Let op want u kunt de parkeergarage alleen betreden en verlaten tijdens de aangegeven openingstijden. Daarnaast mag u maximaal 10 dagen aaneengesloten parkeren. Indien u langer wilt parkeren, neem dan contact met ons op.

Algemene Voorwaarden Betaald Parkeren

Het parkeren vindt plaats op eigen risico en bij het parkeren op dit terrein aanvaardt u de voorwaarden die eigenaar aan dit terrein stelt. De volledige algemene voorwaarden die gelden in deze parkeergarage zijn te vinden door te drukken op deze link Algemene voorwaarden Parkeren Business Centre Overstad >>

Belangrijke restricties

• Maximale snelheid in de parkeergarage is 5km per uur;
• Maximale doorrijhoogte is 2.10 meter;
• Maximale gewicht voertuig is 2,8 ton;
• Aanhangwagens, caravans en dergelijken zijn verboden.

slideshow

Parkeren bij Business Centre Overstad in Beeld

Hieronder een foto impressie van de omgeving en de parkeergarage van Business Centre Overstad.