English

Informatie over de faciliteiten van Business Centre Overstad

Toegang

Uw unit bij Business Centre Overstad is in principe 24 uur per dag toegankelijk, dus er zijn geen beperkingen als u buiten de gewone werktijden aan de slag wilt. U kunt altijd terecht in uw unit. Wel gelden er openingstijden voor de parkeerkelder en worden na sluitingstijd de deuren afgesloten en extra beveiligd met rolluiken.


Beveiliging

Business Centre Overstad biedt u een veilige werkplek. Daarom hebben wij het gebouw uitgerust met een digitaal video-bewakingssysteem en is elke unit voorzien van een eigen alarminstallatie.


Dakterras

Wilt u overdag ook graag even heerlijk in de buitenlucht zijn dan kunt u gebruik maken van het dakterras en genieten van het uitzicht!


Energielabel A

Businesscentre Overstad heeft het energie A label, dus wij bieden u een energiezuinige werkplek.


Internet toegang

De units in Business Centre Overstad hebben de mogelijkheid om een internet aansluiting via de telefoon (ADSL), kabel (Ziggo) of glasvezel te krijgen.


Kantoormeubelen

Als U liever kiest voor een volledig ingericht kantoor, laat u ons dit dan weten en dan kunnen wij u hier zeker bij helpen.


Kinderdagverblijf

In het gebied Alkmaar zijn verschillende kinderdagverblijven waar u snel en eenvoudig uw kinderen kunt brengen en ophalen. U kunt zelfs een bezoek brengen tijdens de lunch.

Klik hier voor de overzichtskaart kinderdagverblijven in Alkmaar >>


Kopieer- en Printfaciliteiten

Indien u grote hoeveelheden wilt printen of afdrukken wilt laten maken op groot formaat, dan kunt u terecht bij de nabijgelegen kopieerwinkels in Alkmaar.

Klik hier voor de overzichtskaart kopieerwinkels in Overstad en Alkmaar >>


Pantry

De meeste units zijn voorzien van een eigen pantry.  


Parkeerruimte

U hoeft zich geen zorgen te maken over parkeerruimte voor uw auto, motor of fiets, want Business Centre Overstad heeft een eigen parkeergelegenheid in de parkeergarage onder het pand of op verschillende buiten gelegen parkeergelegenheden.


Privacy Statement

klik hier om onze privacy statement te downloaden.


Restaurants

Op korte loop afstand heeft u een ruime keuze uit verschillende restaurants voor zowel een zakelijke lunch of om na uw werk te dineren.

Klik hier om een overzichtskaart te zien van de restaurants in Alkmaar >>


Roken

Business Centre Overstad is in principe een rookvrije omgeving, maar u kunt ongestoord roken op het dakterras.


Schoonmaak

De algemene ruimtes in Business Centre Overstad worden elke werkdag schoongemaakt. Indien u ook uw unit wilt laten schoonmaken, dan kan dat. U kunt gebruik maken van hetzelfde schoonmaakbedrijf Partners in Cleaning.


Vergaderfaciliteiten

Business Centre Overstad biedt de mogelijkheid aan de gevestigde bedrijven om gratis te vergaderen of een korte bespreking te hebben in de gemeenschappelijke vergaderruimte.


Vermelding op de Website

Wij vermelden* de bedrijven die actief zijn binnen Business Centre Overstad op onze website.

* Wij doen dit alleen als zij hiervoor toestemming hebben verleend.