English

Te Huur bij Business Centre Overstad

In Business Centre Overstad zijn er winkel- en/of bedrijfsruimtes beschikbaar van verschillende grootte. Op de begane grond en eerste verdieping zijn er casco winkel- en/of bedrijfsruimtes beschikbaar vanaf 500m2 tot 2.000m2 en op de tweede en bovenste verdieping van het complex zijn er een aantal “kant en klare” bedrijfsunits te huur die varieren van 30m2 tot 180m2.

De toegang tot de winkel- en/of bedrijfsunits van Business Centre Overstad is over het algemeen vanaf de hoofdingang aan de Noorderstraat 1 of aan De Jagerstraat 10, maar als gebruik wordt gemaakt van de ingang van de parkeergarage gelegen aan De Simsonstraat kan men ook direct toegang krijgen tot bedrijvencentrum: Business Centre Overstad.

Verder zijn er drie liften in het complex van Business Centre Overstad. Een personenlift aan de hoofdingang van de Noorderstraat die direct naar de tweede verdieping gaat en een ruime personenlift gelegen in de centrale ingang aan de Jagerstraat, ten behoeve van alle verdiepingen in het complex inclusief de parkeerkelder. Daarnaast is er nog een ruime goederen/personenlift aanwezig speciaal voor aan- en afvoer van goederen van de winkels op de begane grond naar de eerste verdieping. Hiervoor is er ook een gemeenschappelijke logistieke ruimte beschikbaar om deze goederenstroom te faciliteren.

“Kant & Klare” Units

Deze bedrijfsunits hebben een hoofdentree met een centraal trappenhuis met lift gelegen aan de Noorderstraat 1 en heeft een zakelijke uitstraling. Uiteraard zijn de meeste ruimtes voorzien van systeemplafonds, verlichtingsarmaturen, kabelgoten, vloerbedekking en pantry.

De bedrijfsunits hebben de beschikking over moderne faciliteiten zoals onder andere een internetaansluiting (bijvoorbeeld via de telefoon, kabel of glasvezel), digitale TV, videofoon deuropener en airco. Tevens heeft elke unit een eigen alarm- en brandmeldinstallatie en is er een centrale digitale camerabewaking (CCTV) in het gebouw aanwezig ter verhoging van de veiligheid.

De bedrijfsunits kunnen ook gebruik maken van een centrale vergaderruimte. Daarnaast beschikken de meeste bedrijfsunits die aan de buitenzijde zijn gelegen over een eigen toegang tot een prachtig dakterras. Onder het menu item info/faciliteiten, vind u nog meer belangrijke punten die Business Centre Overstad te bieden heeft.

De meeste bedrijfsunits worden verhuurd inclusief parkeerplaatsen in het onder het complex gelegen parkeergarage. Extra parkeerplaatsen kunnen tegen een gunstig tarief worden bijgehuurd. Verder is er rondom het complex een grote keuze aan parkeerruimte beschikbaar tegen eveneens zeer gunstige tarieven waarbij u voor minder dan 5 euro voor de hele dag kunt parkeren.

Graag willen wij u er op wijzen dat alhoewel de bedrijfsunits primair voor kantoor gebruik bestemd zijn, er ook zeer goed andere bedrijfs- en gebruiksfuncties mogelijk zijn. Toegestaan zijn bijvoorbeeld (maatschappelijke) dienstverlening, reparatiebedrijven, groothandelsactiviteiten en praktijkruimte. Raadpleging van de Gemeente Alkmaar en het geldende bestemmingsplan verdient niettemin de aanbeveling.

Vanaf 1 april a.s. is de volgende “kant & klare” bedrijfsunit beschikbaar voor verhuur:

Ligging / straat

M2

Huurprijs

Noorderstraat 1-W

115

1.180,-

De huurprijs is per maand, exclusief BTW, bijdrage voor energie- en servicekosten.

“Casco” Units

Deze ruimtes zijn “casco” en hebben verschillende afmetingen en zijn zowel geschikt voor winkel, kantoor, praktijk en magazijn. Door de solide betonconstructie hebben de units een grote vrije overspanning van rond de 11 meter lang en 7 meter breed met een plafondhoogte van ruim 3 meter en zijn hierdoor dus op geheel eigen wijze in te richten. Verder zijn de units voorzien van een aansluiting op het gemeenschappelijke elektra, gas- en waternet in het complex.

Units zijn beschikbaar vanaf 500m2 tot meer dan 2.000m2 tegen marktconforme prijzen.

Op dit moment is de volgende “Casco” bedrijfsunit en/of winkelruimte beschikbaar voor verhuur:

Ligging / straat

M2 - bgg

M2 - etage 1

M2 - etage 2

M2 - totaal BVO

De Jagerstraat 24

-

-

1.100

1.100

De huurprijs is op aanvraag.

Parkeerplaats huren

In principe verhuren we parkeerplaatsen op abonnementsbasis alleen aan personen die gevestigd zijn in Business Centre Overstad, maar indien u een parkeerplaats wilt huren voor minimaal 6 maanden of langer, stuurt u ons dan een email naar  

Uw bedrijf gevestigd op deze prachtige locatie, in een inspirerende, moderne en centraal gelegen omgeving?

Voor meer informatie over één van de vrijstaande winkel- en/of bedrijfsunits, neem vrijblijvend contact op via email:  of telefoon: 06 51 68 85 81.

slideshow

Business Centre Overstad in Beeld

Hieronder een foto impressie van Business Centre Overstad.