English

Te Huur bij Business Centre Overstad

In het up to date Business Centre Overstad zijn er winkel- en/of bedrijfsruimtes beschikbaar van verschillende grootte. Op de begane grond en eerste verdieping zijn er casco winkel- en/of bedrijfsruimtes beschikbaar vanaf 1.000 m2 tot 2.000m2 en op de tweede en bovenste verdieping van het complex zijn er een aantal “kant en klare” bedrijfsunits te huur.

De toegang tot de winkel- en/of bedrijfsunits van Business Centre Overstad is over het algemeen vanaf de Noorderstraat en De Jagerstraat, maar als gebruik wordt gemaakt van de ingang van de parkeergarage gelegen aan De Simsonstraat kan men ook direct toegang krijgen tot bedrijvencentrum: Business Centre Overstad.

Verder zijn er twee liften in het complex van Business Centre Overstad. Een personenlift aan de hoofdingang van de Noorderstraat die direct naar de tweede verdieping gaat en een personen/goederenlift gelegen in de centrale ingang aan de Jagerstraat, ten behoeve van alle verdiepingen in het complex inclusief de parkeerkelder.

“Kant & Klare” Units

Deze bedrijfsunits hebben een hoofdentree met een centraal trappenhuis gelegen aan de Noorderstraat, is voorzien van een lift en heeft een zakelijke uitstraling. Uiteraard zijn de ruimtes voorzien van systeemplafonds, verlichtingsarmaturen, kabelgoten, vloerbedekking en pantry.

De bedrijfsunits hebben de beschikking over moderne faciliteiten zoals onder andere een internetaansluiting (bijvoorbeeld via de telefoon, kabel of glasvezel), digitale TV, videofoon deuropener en airco. Tevens heeft elke unit een eigen alarm- en brandmeldinstallatie en is er een centrale digitale camerabewaking (CCTV) in het gebouw aanwezig ter verhoging van de veiligheid.

De bedrijfsunits kunnen ook gebruik maken van een centrale vergaderruimte. Daarnaast beschikken de meeste bedrijfsunits die aan de buitenzijde zijn gelegen over een eigen toegang tot een prachtig dakterras. Onder het menu item info/faciliteiten, vind u nog meer belangrijke punten die Business Centre Overstad te bieden heeft.

De meeste bedrijfsunits worden verhuurd inclusief parkeerplaatsen in het onder het complex gelegen parkeergarage. Extra parkeerplaatsen kunnen tegen een gunstig tarief worden bijgehuurd. Verder is er rondom het complex een grote keuze aan parkeerruimte beschikbaar tegen eveneens zeer gunstige tarieven waarbij u rond de 4 euro voor de hele dag kunt parkeren.

Graag willen wij u er op wijzen dat alhoewel de bedrijfsunits primair voor kantoor gebruik bestemd zijn, er ook zeer goed andere bedrijfs- en gebruiksfuncties mogelijk zijn. Toegestaan zijn bijvoorbeeld (maatschappelijke) dienstverlening, reparatiebedrijven, groothandelsactiviteiten en praktijkruimte. Raadpleging van de Gemeente Alkmaar verdient in voorkomende gevallen niettemin de aanbeveling.

Op dit moment zijn de volgende “kant & klare” bedrijfsunits beschikbaar voor verhuur:

Ligging / straat

M2

Huurprijs

Noorderstraat 1M

33

275,-

Noorderstraat 1V

115

1.050,-

De huurprijs is vanaf per maand, exclusief BTW, bijdrage voor energie- en servicekosten.

“Casco” Units

Deze ruimtes zijn “casco” en hebben verschillende afmetingen en zijn zowel geschikt voor winkel, kantoor, praktijk en magazijn. Door de solide betonconstructie hebben de units een grote vrije overspanning van rond de 11 meter en plafondhoogte van ruim 3 meter en zijn hierdoor dus op geheel eigen wijze in te richten. Verder zijn de units voorzien van een aansluiting op het gemeenschappelijke elektra, gas-, warmte- en waternet in het complex.

Units zijn beschikbaar vanaf 1.000 m2 tot meer dan 2.000 m2 tegen marktconforme prijzen.

Op dit moment zijn de volgende “Casco” bedrijfsunits en/of winkelruimtes beschikbaar voor verhuur:

Ligging / straat

M2 - bgg

M2 - etage 1

M2 - etage 2

M2 - totaal BVO

De Jagerstraat 24

-

-

1.000

1.000

De huurprijs is op aanvraag, exclusief BTW, bijdrage voor energie- en servicekosten.

Parkeerplaats huren

U kunt al een parkeerplaats huren vanaf € 50,- per maand. Hierbij krijgt u vrije toegang tot onze parkeergarage tijdens de openingstijden.

Uw bedrijf gevestigd op deze prachtige locatie, in een inspirerende, moderne en centraal gelegen omgeving?

Voor meer informatie over één van de vrijstaande winkel- en/of bedrijfsunits, neem vrijblijvend contact op via telefoon: 06 51 68 85 81 of email: 

Verder staan de winkel- en bedrijfsunits te huur op Funda.nl

slideshow

Business Centre Overstad in Beeld

Hieronder een foto impressie van Business Centre Overstad.